Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
TOP 10 Najpopulárnejších fotiek celebrít na Instagrame
Zdielať na

TOP 10 Najpopulárnejších fotiek celebrít na Instagrame

Zdroj: instagram

V dnešných časoch sa dá popularita hviezd veľmi rýchlo zmerať. Stačí vedieť koľko fanúšikov majú na sociálnych sieťach. Na instagrame sú hviezdami najmä mladé speváčky, modelky či hviezdy reality show.

Najpopulárnejšie fotografie na Instagrame má americká speváčka Taylor Swift. Až päť snímok 25- ročnej blondínky sa dostalo do prvej desiatky fotiek s najväčším počtom udelených likeov.

Taylor Swift, ktorú aktuálne sleduje viac ako 57 miliónov fanúšikov, je najsledovanejšou celebritou na Instagrame.

Napriek tomu rebríčku najpopulárnejších tohtoročných fotografií na Instagrame kraľuje snímka americkej modelky Kendall Jenner. Fotografia zachytávajúca nevlastnú sestru Kim Kardashian, ako leží na koberci a pramene jej vlasov tvoria srdcia, dostala 3,2 milióna likeov.

Druhé  a tretie miesto v rebríčku obsadila Taylor Swift. Speváčka sa odfotografovala s kyticou, ktorú dostala od rappera Kanyeho Westa po tom, ako mu na udeľovaní MTV Music Awards odovzdala Michael Jackson Video Vanguard Award. Snímka sa páči 2,6 miliónom fanúšikov.

Treťou najobľúbenejšou tohtoročnou snímkou je fotografia Taylor Swift, pričom tentoraz je na nej s priateľom a dídžejom Calvinom Harrisom. Snímka sa páči 2,5 milióna fanúšikov.

V prvej desiatke sa umiestnila i Kylie Jenner a speváčky Beyoncé a Selena Gomez. 

Sledujte TV JOJ na najlepšom televíznom instagrame na Slovensku! Fotky moderátorov, hercov a viac! Len u nás! https://www.instagram.com/tvjoj/

Najčítanejšie