Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Celebrity kedysi: Počas strednej školy rozhodne nevyzerali ako hviezdy!
Zdielať na
Showbiznis

Celebrity kedysi: Počas strednej školy rozhodne nevyzerali ako hviezdy!

Zdroj: pinterest

Počas stredoškolských čias by len málokto predpokladal, že sa preslávia svojou krásou! Tieto hollywoodske hviezdy majú herecký a spevácky talent, ale aj perfektný imidž. Nie vždy však vyzerali takto zvodne!

Kto by nepoznal rozprávku o škaredom káčatku... Tieto hviezdy potrebovali prejsť neľahkým obdobím puberty, aby sa z nich v dospelosti stali "krásne labute".

Herci ako George Clooney, Megan Fox, Liam Hemsworth či speváčka Taylor Swift sa pravidelne umiestňujú v rebríčkoch najsexi ľudí šoubiznisu, no na strednej škole rozhodne nepatrili medzi lokálne hviezdy.

Niektorým pomohla zmena imidžu (Bruno Mars), iným plastické operácie (Megan Fox), no väčšine stačilo dozrieť a dospieť, aby sa naplno prejavila ich charizma.

Herec George Clooney je dokonalým príkladom životnej pravdy čím starší, tým lepší. Tomuto päťdesiatštyriročnému lámačovi ženských sŕdc pribúdajúce roky len lichotia.

Od nevýrazného školáka v okuliaroch cez vysokého trochu nemotorného mladíka až po hviezdu strieborného plátna. George prešiel výraznou premenou a zvodné je na ňom úplne všetko. Ešte aj šediny mu mimoriadne svedčia!

Nenechajte si v piatok o 17:00 na JOJ Cinema ujsť film Američan s Georgom Clooneym v hlavnej úlohe!

Najčítanejšie