Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Najlepšie filmové premeny Johnnyho Deppa
Zdielať na
Showbiznis

Najlepšie filmové premeny Johnnyho Deppa

Zdroj: hello!

Poznáme ho ako Nožnicovorukého Edwarda pirátskeho kapitána Jacka Sparrowa či nebezpečného holiča Sweeneyho Todda z Fleet Street. Americký herec Johnny Depp nás už dávno presvedčil, že zahrá naozaj všetko!

Vizuálne premeny Johnnyho Deppa na striebornom plátne sa stali charakteristickou črtou jeho kariéry. Všetko to začalo jeho prelomovou úlohou v roku 1990, keď si zahral Nožnicovorukého Edwarda.

Málokto by pod  nánosmi bieleho make-upu, jaziev, strapatej parochne (a tých nožníc!) hľadal vtedy ešte dlhovlasého krásavca Johnnnyho Deppa, ktorý by sa pokojne uživil aj ako model.

Hoci sa Johnny Depp odvždy tešil veľkej náklonnosti ženského publika, nikdy si nevyberal úlohy prvoplánových krásavcov. Radšej pred nakrúcaním absolvuje hodiny v maskérskom kresle, aby sa filmová postava, ktorú práve stvárňuje, podobala naňho čo najmenej. A o to bola uveriteľnejšia. Ktorá z Johnnyho postáv je vaša najobľúbenejšia?

Nenechajte si dnes o 20:15 na JOJ Cinema ujsť Film mesiaca: Transcendence, v hlavnej úlohe práve s famóznym Johnnym Deppom.

Najčítanejšie