Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Svadba najsexi hollywoodskeho páru: Miesto svadobných darov charita!
Zdielať na
Showbiznis

Svadba najsexi hollywoodskeho páru: Miesto svadobných darov charita!

Zdroj: profimedia

Považujú ich za najsexi pár Hollywoodu! Americký herec Joe Manganiello a kolumbijska kráska Sofia Vergara cez víkend spojili svoje životy počas veľkolepej svadby.

Herci Sofía Vergara a Joa Manganiello sa v nedeľu zosobášili. Prostredníctvom služby Instagram o tom informovala samotná nevesta, ktorá si na svadbu zvolila šaty z dielne libanonského módneho návrhára Zuhaira Murada.

Svadba sa konala v hoteli The Breakers Resort na Floride. Dvojica, ktorá sa zasnúbila po šiestich mesiacoch randenia, si pre svadobných hostí pripravila zábavné aktivity na celý víkend, o zábery z ktorých sa podelila aj s fanúšikmi na Instagrame.

Instagram/Sofía Vergara

Okrem bazénovej párty a prepychovej cvičnej večere, sa hostia zabavili aj na kokteilovom večierku, kde ženích zaspieval pieseň Sweet Child O' Mine od americkej skupiny Guns N' Roses, ktorú venoval Vergare.

Obrad sa konal v priestore vyzdobenom bielymi ružami, orchideami a hortenziami. Štyridsaťtriročná hviezda seriálu Moderná rodina (2009) a jej novomanžel prečítali pasáže z Biblie v angličtine aj španielčine a povedali si aj vlastné svadobné sľuby. Rodáčku z mesta Barranquilla viedol uličkou 23-ročný syn Manolo.

Instagram/Sofía Vergara

Najlepšie zarábajúca televízna herečka a 38-ročný Manganiello vystrojili klasickú svadbu, no netradične požiadali svadobných hostí, aby namiesto svadobných darov prispeli na pomoc jednej z dvoch detských nemocníc.

Na svadbe okrem rodiny a priateľov nechýbali ani ich hereckí kolegovia, ako Channing Tatum, ktorý si so ženíchom zahral vo filmoch Magic Mike (2012) a Magic Mike XXL (2015), či americká herečka Reese Witherspoon, ktorá sa predstavila po boku Vergary v tohtoročnej komédii Divoká dvojka.

Najčítanejšie