Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Chris Martin má pre svoju ex slabosť: Už zabudol na Jennifer Lawrence!
Zdielať na
Showbiznis

Chris Martin má pre svoju ex slabosť: Už zabudol na Jennifer Lawrence!

Zdroj: SITA

Hovorí sa, že stará láska nehrdzavie! Hoci sa po desaťročnom manželstve Gwyneth Paltrow a Chris Martin rozhodli rozviesť, majú medzi sebou viac ako dobrý vzťah. Zdá sa, že Chris urobí pre svoju ex všetko, čo jej na očiach vidí...

Na novom albume anglickej kapely Coldplay budú môcť fanúšikovia zrejme počuť aj Gwyneth Paltrow! Opäť sa potvrdilo, že americká herečka má s bývalým manželom Chrisom Martinom veľmi priateľský vzťah.

Na rozdiel od ostatných slávnych párov si rodičia dvoch maloletých detí vedia prísť na meno a navzájom sa podporujú vo svojich kariérach.

Ich nadštandardný vzťah bol vraj tŕňom v oku herečke Jennifer Lawrence, ktorá s Chrisom Martinom niekoľko mesiacov randila.

Isifa

Ani Jennifer Lawrence, ktorá je od Gwyneth mladšia takmer o polovicu,nebola vraj hereckej kolegyni po chuti. V rámci zachovania pokoja v rodine sa tak Chris Martin rozhodol vzťah s mladou ženou ukončiť.

Album s názvom A Head Full of Dreams má vyjsť 4. decembra. Medzi už potvrdenými interpretmi, ktorí hosťujú na albume, sú Noel Gallagher, Beyoncé a spomínaná Paltrow, ktorá sa tiež venuje spievaniu. Z nového albumu už ponúkli singel Adventure Of A Lifetime.

Isifa

Najčítanejšie