Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Najsexi mužom podľa magazínu People je David Beckham!
Zdielať na
Showbiznis

Najsexi mužom podľa magazínu People je David Beckham!

Zdroj: profimedia

Magazín People zverejnil každoročný rebríček najsexi mužov na svete. Tentoraz nesvieti na titulnej stránke slávny herec, ako tomu býva obyčajne, ale športovec. Tento rok je ten najpríťažlivejší David Beckham.

Najpríťažlivejším mužom roka 2015 je podľa magazínu People bývalý anglický futbalista David Beckham. "Je to pre mňa pocta. Nikdy som sa necítil byť atraktívny, sexi človek," uviedol pre magazín People športovec.

Správu o tom, že vládne rebríčku najsexi mužov na svete vraj jeho rodina prijala pozitívne, ale deti si ho doberali.

"Tak trochu sme sa na tom s chlapcami smiali. A chlapci sa tak trochu smiali na mne a hovorili 'Naozaj? Najsexi muž? Naozaj?'Brooklyn nadhodil, 'Si si istý, že som to nemal byť ja?'," dodal 40-ročný manžel Victorie Beckham.

V aktuálnom 30. ročníku sa do zoznamu najpríťažlivejších mužov dostal aj partner Jennifer Aniston Justin Theroux, Charlie Hunnam, Jake Gyllenhaal či Nick Jonas. V minulosti sa najsexi mužmi podľa People stali napríklad Mel Gibson, Sean Connery, Brad Pitt, Johnny Depp, Jude Law, Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Channing Tatum, Adam Levine či Chris Hemsworth.

 

people

Najčítanejšie