Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Noví Krotitelia duchov sa budú musieť zaobísť bez najznámejšieho strašidla!
Zdielať na
Showbiznis

Noví Krotitelia duchov sa budú musieť zaobísť bez najznámejšieho strašidla!

Zdroj: pinterest

Fanúšikov bláznivých komédií Krotitelia duchov (1984 a 1989) potešila správa, že sa chystá ich remake. Tentoraz sa v úlohe krotiteľov predstavia štyri ženy. A nebude to jediná zmena...

Zelený duch Slimer nebude v novej verzii komédie Krotitelia duchov. Informáciu, že by sa mal zelený slizký mužíček vrátiť na strieborné plátno, poprel režisér novej snímky Paul Feig.

"Prepáčte banda. Ten záznam na IMDb nie je pravdivý. Toto nemôžem potvrdiť," napísal na sociálnu sieť twitter spolu s odkazom na pôvodnú nepravdivú správu.

Fáma, že by sa mal Slimer vo filme ukázať, vznikla na portáli Internet Movie Database (IMDb), kde uviedli, že zelenému strašidlu prepožičia hlas Dan Castellaneta, ktorý dabuje Homera Simpsona v kultovom animovanom seriáli Simpsonovci (1989).

Duch Slimer

pinterest

V novinke, v ktorej sa namiesto mužov ako krotiteľky duchov predstavia herečky Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon, účinkujú aj hviezdy pôvodných filmov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson či Sigourney Weaver.

Okrem nich sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, ktorý sa predstaví ako ich asistent, či Andy García v role starostu New Yorku. Sci-fi komédiu by mali do slovenských kín uviesť 28. júla 2016.

Najčítanejšie