Skoro jasno
16°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Justin Bieber naspieval o Selene Gomez tri pesničky: Bude sa jej to páčiť?
Zdielať na
Showbiznis

Justin Bieber naspieval o Selene Gomez tri pesničky: Bude sa jej to páčiť?

Zdroj: SITA

Hovorí sa, že stará láska nehrdzavie. Mladé hollywoodske hviezdy Justin Bieber (21) a o dva roky staršia Selena Gomez tvorili pár niekoľko rokov. Medzitým sa stihli rozísť niekoľkokrát, stále ich však spája silný cit.

Justin Bieber sa pri tvorbe nového albumu Purpose inšpiroval vzťahom s bývalou priateľkou Selenou Gomez. Slávny Kanaďan to prezradil počas televíznej šou The Ellen DeGeneres.

Keď sa ho moderátorka spýtala, o aké piesne sa jedná, po prvotnom váhaní Bieber uviedol, že ide o skladby What Do You Mean?, Sorry a Mark My Words.

Justin Bieber sa rozhovoril aj o možnom obnovení ich niekoľkoročného turbulentného vzťahu.

profimedia

„Máme toho veľa za sebou, takže som si istý, že by sa také niečo mohlo stať,“ odpovedal Bieber na otázku moderátorky Ellen DeGeneres.

„Pripomína mi ju veľa vecí. Pri vzťahoch, keď niečo zbadáte v televízii, spomeniete si, že ste to zvykli spolu sledovať. Alebo keď zacítim nejakú vôňu, poviem si, že mi ju to pripomína,“ povedal o svojej bývalej priateľke.

Album Purpose bude obsahovať 13 skladieb, v deluxe edícii o päť viac. Okrem spomínaných piesní je medzi nimi aj úspešný hit Where Are Ü Now. Purpose uvedú na trh v piatok 13. novembra.

profimedia

Najčítanejšie