Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Agent 007 sa vracia do kín! Tentokrát bude bondovka plná temnosti...
Zdielať na

Agent 007 sa vracia do kín! Tentokrát bude bondovka plná temnosti...

Elegantný oblek, suprové fáro, krásna slečna po boku a povolenie zabíjať. James Bond sa čoskoro vráti do kín. Tentokrát bude bondovka ale plná temnosti.

Už vieme, o čom bondovka bude. Agent 007 dostane záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu dobre známej zločineckej bandy.

Spectre

Ako sa bude postupne rozpletať pavučina lží, začnú sa odhaľovať desivé skutočnosti o Spektre. Dejová línia jednej z najtemnejších bondoviek je teda jasná. Čo jasné nie je, je spolupráca známeho herca a režiséra.

"Už sme spolupracovali na bondovke Skájfól, ktorá bola veľmi úspešná. Pracovali sme naozaj tvrdo a snažili sme sa, aby naša nová spolupráca bola iná, lepšia, drsnejšia. Robili sme, čo sa dalo, aby toto bola najlepšia bondovka dosiaľ," prezradil herec Daniel Craig.

Dva roky príprav

Duo strávilo prípravou a nakrúcaním novej filmovej časti dva roky. A tak si chcú nasledujúce mesiace poriadne užiť a vychutnať. A ak sa bude dať, chceli by na agenta Bonda aj na chvíľku zabudnúť. Údajne tým neustálym rozprávaním o filme už svoje rodiny nudia a otravujú.

SITA

"Viete práve teraz si vlastne ani neviem predstaviť, kam by sme Bonda mohli poslať, treba mať myšlienku a príbeh, do ktorého ho treba zasadiť. A taký teraz nevidím," povedal režisér Sam Mendes.

Čas na zmenu

Daniel Craig si tiež nie je istý, či po štvrtej bondovke už nie je čas na zmenu. Prvý raz sme ho videli v Kasino Royal, nasledoval film Quantum of Soles a trojicu uzavrela bondovka s názvom Skyfall.

Práve pri nej sa stretol Craig s režisérom Mendesom, čo sa odrazilo aj v číslach. V kinách a na DVD po uvedení v roku 2012 zarobil celosvetovo 1,1 miliardy dolárov, získal dvoch Oskary a tri nominácie na Oscara. Predpokladá sa, že Spektre by mohla dopadnúť ešte lepšie. 

Pozrite si, o čom budú nová bondovka:

Súvisiace články

Najčítanejšie