Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rambova šatka či Rockyho bunda: Dražba Sylvestra Stallonea!
Zdielať na
Showbiznis

Rambova šatka či Rockyho bunda: Dražba Sylvestra Stallonea!

Zdroj: SITA

Americký herec Sylvester Stallone je žijúcou legendou! Dokazuje to fakt, že filmové rekvizity a osobné veci 69-ročnej filmovej hviezdy pôjdu do dražby. Aj vy by ste chceli vlastniť Rockyho koženú bundu?

Kostýmy, filmové rekvizity a osobné predmety herca Sylvestra Stallonea pôjdu do dražby, ktorá sa uskutoční 18. a 19. decembra v Los Angeles. Ikonické predmety, akými sú kožená bunda z prvého filmu Rocky (1976) či šatka, ktorú mal na sebe v akčnej snímke Rambo (1982), sa americká aukčná spoločnosť rozhodla sprístupniť i verejnosti.

Výstavu obľúbených filmových rekvizít už mohli vidieť v amerických mestách Dallas a New York a tesne pred aukciou si ju budú môcť pozrieť fanúšikovia aj v Los Angeles.

ISIFA

"Je medzinárodná superstar," povedal o 69-ročnom rodákovi z New Yorku prezident spoločnosti Heritage Greg Rohan a dodal, že v zbierke je vyše 1400 predmetov, medzi ktorými sú ikonické, kultúrne symboly obliekania a rekvizity zo Stalloneových najznámejších a najobľúbenejších akčných filmov.

Samotný herec v rozhovore pre americký magazín The Intelligent Collector uviedol, že si myslí, že ľudia majú radi memorabílie. Preto radšej, než by mal filmové predmety v sklade, ponúkne ich na predaj. Časť zo zisku navyše poputuje na charitu a organizáciám, ktoré pomáhajú vojnovým veteránom a zraneným americkým vojakom a vojačkám.

Najčítanejšie