Skoro jasno
16°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Asterová si rýpla do Gotta: Keď si starci môžu brať vnučky...
Zdielať na
Showbiznis

Asterová si rýpla do Gotta: Keď si starci môžu brať vnučky...

Zdroj: blesk.cz

Herečka Jitka Asterová (55) má nového milenca a opäť ju to o pár rokov omladilo. Zrejme to majú v rodine, pretože aj jej dcéra Anna Linhartová (21) randí s o tri roky mladším kolegom Zdeňkom Piškulom.

Herečka viac ako rok randila s o desať rokov mladším kameramanom, ale s tým sa v lete rozišla.

Netrvalo dlho a v jej živote sa objavil nový muž.

“Mám nového partnera, je opäť mladší ako ja, ale nie o toľko ako ten predtým. Viac o ňom hovoriť nebudem. Za tie roky, čo som moderovala v rádiu, som toho o sebe povedala toľko, že som sa zapovedala, že už nič zo svojho súkromia nepustím,“ povedala blesk.cz Jitka.

Asterovú vždy dokáže vytočiť otázka, či si vyberá mladších partnerov preto, že sa vedľa nich cíti mladšia.

“Nechápem, prečo ľudia neustále riešia ženy a ich zajačikov. Starci si za manželky berú vnučky, tým nechcem narážať na Majstra, a nikto sa nad tým nepozastavuje. Jednoducho mám chlapa, s ktorým si rozumiem, a vôbec neriešim, či je vo veku môjho syna alebo dedka,“ mieni herečka, ktorá nechýbala v novo otvorenom obchode s trendy módou. Do oka jej padlo hneď niekoľko oversize svetrov.

“Milujem voľné dlhé svetre alebo tričká, ktoré nosím ako šaty. Je to neuveriteľne pohodlné,“ netají sa Jitka, ktorá prepadla joge. Denne cvičí a medituje.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie