Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mórová (45) uloví nového chlapa. Jej zväčšené poprsie fascinuje mužov!
Zdielať na

Mórová (45) uloví nového chlapa. Jej zväčšené poprsie fascinuje mužov!

Takto si možno konečne nájde chlapa! Veľké prsia, tučný zadok a stehná! Didi Morová sa v sitcome Dvojičky zmenila na nespoznanie! Zanedbaný mejkap ženy z lazov a krátka parochňa spravili svoje. No chlapom sa presne takto začala páčiť!

"Ja sa vždy potrebujem vidieť, ako vyzerám na obraze. A tentokrát som sa videla až v televízii, keď už bol seriál Dvojičky zostrihaný," prezradila herečka Diana Mórová.

Najlepší zážitok pre Didi bol, že ju po prezlečení do kostýmu nikto nespoznal. Vrátane našej repotérky Eriky Barkolovej, ktorá s Didi robila túto reportáž. "Erika, ty si ma tiež dlho hľadala, že kde je Diana Mórová. Až 20 minút si ma hľadala na pľaci," hovorí s úsmevom sympatická herečka.

Špeciálne stučňovanie

Erika si dokonca myslela, že aj to zarastené obočie je originál Dianine! "Ja som ti aj chcel povedať, že máš neupravené obočie," dodáva Erika.

Didi si kvôli seriálu Dvojičky musela dokonca špeciálne "stučňovať" zadok a rozhodla sa, že chce oproti pôvodnému plánu ešte viac! "Takže sme pred natáčaním ešte vypchávali aj moje stehná," prezrádza Didi, ktorá počas nakrúcania rozdávala hercom aj facky!

Musí pribrať

"Aj dablér sa ma strašne bál, že dám facku aj jemu. Ale ja som mu povedala: že nebooooj, ja to vieeem," dodáva herečka.

A veru muži z okolia nakrúcania ale aj zo štábu len konštatovali: "Niektorí mi povedali, že Didi, takto si viac sexi s tými vypchávkami. Asi musím pribrať. Možno tak nájdem toho pravého," prezradila Didi Mórová.

Pre ženu

Najčítanejšie