Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Kto nahradí Hugha Jackmana v úlohe Wolverina? Jeden sexi tip by tu bol!
Zdielať na

Kto nahradí Hugha Jackmana v úlohe Wolverina? Jeden sexi tip by tu bol!

Zdroj: SITA

Úloha mutanta Wolverina azda najväčšmi preslávila austrálskeho herca Hugha Jackmana. Ten sa rozhodol, že už je na úlohu pristarý, a tak sa hľadá náhradník. Jeden tip má aj samotný Hugh.

Austrálsky herec Hugh Jackman si vie ako svojho nástupcu v úlohe Wolverina predstaviť anglického herca Toma Hardyho. Štyridsaťšesťročný rodák zo Sydney to uviedol v rozhovore pre MTV.

„Zatiaľ som o tom veľmi nepremýšľal. Už sa ma na to pýtali veľakrát, pričom vždy odpovedám, že nechcem, aby ma štúdio nahradilo tak ľahko. Stále mám pred sebou ešte jeden film. Som si istý, že sa o tom rozprávajú, a že si už vyhliadli nejakého herca, ktorému povedali 'Nechaj si to pre seba, ale chceme, aby si bol ďalší.'. Určite je mladší ako ja," vyjadril sa Austrálčan.

Hugh Jackman ako legendárny Wolverine

Isifa

Na otázku, koho by si vedel predstaviť ako svojho náhradníka Jackman odpovedal: "Myslím si, že Tom Hardy by bol skvelý Wolverine.“

Jackman si Wolverina zahral v sérii filmov o mutantoch X-Men (2000, 2003, 2006, 2014) i v samostatných snímkach X-Men Origins: Wolverine (2009) a Wolverine (2013). V tejto role by sa mal objaviť naposledy v pripravovanom treťom filme o obľúbenom komiksovom hrdinovi. Americkú premiéru zatiaľ nepomenovanej novinky naplánovali na 3. marca 2017.

profimedia

Pre ženu

Najčítanejšie