Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Toto telo má päťdesiat rokov? Elizabeth Hurley dráždi sexi fotkou!
Zdielať na

Toto telo má päťdesiat rokov? Elizabeth Hurley dráždi sexi fotkou!

Zdroj: Isifa

Angličanka Elizabeth Hurley rozhodne patrí medzi najkrajšie ženy v šoubiznise! Modelka a herečka o svojich prednostiach vie a nebojí sa ich ukázať!

Zrejme objavila elixír mladosti! Elizabeth Hurley odoláva času ako máloktorá slávna žena. Nebadať na nej žiadne vrásky, ale ani známky po plastických operáciách či prehnanom využívaní botoxu. 

Postava bývalej partnerky Hugha Granta je tiež dokonalá a Elizabeth tak poľahky strčí do vrecka o polovicu mladšie kolegyne. Najnovšie ukazuje svoje pôvaby na selfie. Na fotografii je zachytená v bunde, ale ukazuje dlhé bezchybné nohy.

profimedia

Fešák Hugh Grant by si mal búchať hlavu o stenu! Cez náruč známeho milovníka prešli desiatky žien, no ani jedna, ktorá by sa vyrovnala pôvabom Elizabeth Hurley. Kedysi tvorili pár snov a Elizabeth mu odpustila aj škandál, kedy polícia prichytila modrookého krásavca s prostitútkou.

Nakoniec sa však v roku 2000 rozhodli ukončiť ich trinásťročný vzťah. Obaja odvtedy vystriedali niekoľko oficiálnych partnerov a stali sa rodičmi.

Zaujímavosťou je, že napriek turbulentnému vzťahu zostávajú stále dobrými priateľmi a nedávno ich dokonca paparazzi odfotografovali na spoločnej prechádzke v New Yorku.

Elizabeth Hurley a Hugh Grant sú stále blízkymi priateľmi

Reprofoto: Daily Mail

Najčítanejšie