Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Surovcová by chcela mať tri deti. Gáborík vie byť aj romantik
Zdielať na

Surovcová by chcela mať tri deti. Gáborík vie byť aj romantik

Superdvojica nášho šoubiznisu, Marián Gáborik a jeho priateľka Ivana Surovcová, žijú už nejaký ten čas v Los Angeles. Ivana strávila chvíľu v Bratislave a magazín Topstar zaujímalo či by ich vzťah predsa len neposunuli o trošku ďalej. Napríklad deťmi.

Marián Gáborik a Ivana Surovcová začali spolu randiť  už pred 4 rokmi a v ich  domácnosti sa už pomaličky začínajú skloňovať aj slová deti a spoločná budúcnosť.

"Ja hovorím vždy, že by som chcela mať 3 deti, lenže tým, že už nemám 19 rokov, tak neviem, či ešte stihnem, lebo predsa len ten čas strašne rýchlo letí," tvrdí tanečníčka Surovcová.

Sociálna sieť

"Ešte by som chvíľu chcela počkať a uvidím, koľko. Ja budem veľmi rada aj za jedno, ak pánbožko dá," dodáva. A ak by ste si mysleli, že táto dvojica sa pred rokmi zoznámila na romantickom mieste, ste na veľkom omyle.

"Sociálna sieť fungovala na začiatku, to je tá dnešná doba," prezrádza Ivana. Ich vzťah údajne prešiel aj nejednou krízou. Ivana v poslednej dobe žiari šťastím. Na Mariánovi si cení nejednu vec.

Je citlivý a pozorný

"Obdivujem ho za to, čo v živote dokázal. Je pracovitý, naozaj maká na tom ľade, aj celé leto v posilňovni. Je veľmi všímavý, vie vyčítať aj keď nič nepoviem, že v akej som nálade, ci ma niečo trápi alebo nie," chváli hokejistu Surovcová.

Hokejista si svoje súkromie stráži, ale Ivana nám naňho predsa len niečo bonzla. "Keď treba, vie byť aj romantik," usmieva sa tanečníčka.

Ako správna partnerka si ho vie aj hýčkať, slovenské jedlo mu vyvára aj v luxusnom dome v Los Angeles. "Najradšej má slovenské jedlá. Klasika sviečkovú alebo perkelt," dodáva.

Tanečníčku Surovcovú vyspovedala moderátorka Soňa Skoncová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie