Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Láska skončila tragédiou: Prominentnej dcére zostali oči pre plač
Zdielať na

Láska skončila tragédiou: Prominentnej dcére zostali oči pre plač

Zdroj: profimedia

Mladá dcéra škótskej speváčky Annie Lennox Tali (22) prežíva najhoršie obdobie svojho života. Jej priateľa fotografa Iana Jonesa našli utopeného v rieke Hudson.

Fotograf Ian Jones, ktorý bol nezvestný od chvíle, keď sa v sobotu ráno prevrátil spolu s priateľkou Tali Lennox-Fruchtmann na kajaku na rieke Hudson, je mŕtvy. Dcéra škótskej speváčky Annie Lennox o tom informovala prostredníctvom služby Instagram.

„Moje srdce je zničené. Môj najlepší priateľ, moja spriaznená duša, môj partner, láska a svetlo môjho života už viac nie je so mnou. Láska, ktorú mi dával, mi dáva silu ísť ďalej. Viem, že je šťastný, že som sa zachránila,“ napísala k spoločnej fotografii po tom ako našli telo jej milovaného.

Dvojica sa v sobotu ráno plavila na kajaku, no loď sa prevrhla. Polícia sa na miesto dostala asi o 20 minút neskôr. Dvadsaťdvaročnú Tali z vody vytiahla posádka lode, ktorá sa plavila okolo. Tridsaťdvaročného Jonesa však nedokázali počas víkendu nájsť. Až v pondelok popoludní našli jeho telo neďaleko jachtárskeho klubu v meste Poughkeepsie.

Poughkeepsie sa nachádza približne 20 kilometrov od Staatsburgu. Polícia predpokladá, že za prevrátenie kajaka mohol silný prúd rieky, hoci rolu mohol zohrať aj alkohol. Jones ani Lennox-Fruchtmann navyše nemali záchranné vesty.

Najčítanejšie