Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
10 najvplyvnejších celebrít na instagrame: Kto má najviac fanúšikov?
Zdielať na

10 najvplyvnejších celebrít na instagrame: Kto má najviac fanúšikov?

Zdroj: instagram

Sociálne siete hýbu svetom! Časopis Harper's Bazaar zverejnil rebríček svetových hviezd s najväčším počtom fanúšikov na instagrame! Kto kraľuje zoznamu slávnych mien?

Do rebríčka, ktorý je účinným meradlom mediálneho a sociálneho vplyvu prominentov, by sa chcela dostať nejedna speváčka či herečka.

Práve známe ženy dominujú v desiatke najobľúbenejších celebrít s miliónmi nasledovníkov. V prvej desiatke sa nachádzajú len dvaja muži, na desiatom mieste je futbalista Neymar da Silva Santos Júnior (29, 4 miliónov fanúšikov) a na siedmom spevák Justin Bieber (35, 6 milióna).

Z piatich sestier Kardashian-Jennerových sa v TOP desiatke umiestnili až tri: Kylie Jenner (31,8 milióna nasledovníkov), Kendall Jenner (33, 8 milióna) a ich nevlastná sestra Kim Kardashian, ktorá nedávno dosiahla na instagrame neuveriteľných 42 miliónov nasledovníkov.

Kim je v tesnom závese za speváčkou Beyonce, ktorá so 42, 6 miliónmi kraľuje rebríčku.

POZOR: Televízia JOJ je tiež na instagrame! Pridajte sa k nám a sledujte zaujímavé fotografie  a videá zo zákulisia vašich obľúbených relácii či seriálov. S nami nič nezmeškáte

Najčítanejšie