Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hviezdy, ktorým povedali, že sú na kariéru v Hollywoode príliš škaredé!
Zdielať na

Hviezdy, ktorým povedali, že sú na kariéru v Hollywoode príliš škaredé!

Zdroj: profimedia

Všetky tieto ženy si v živote vypočuli, že na Hollywood nie sú dosť dobré. Ľudia, ktorí im to vtĺkali do hláv, sa dnes červenajú. Kým ich nikto nepozná, tieto dámy sú hviezdy.

Sarah Jessica Parker

profimedia

Pre fanúšičky seriálu Sex v meste bude navždy Carrie Bradshaw s dokonalým šatníkom a životom plným zvodných mužov a nákupov.

Sarah Jessica Parker sa úlohou novinárky píšucej stĺpček do novín o svojich pikantných zážitkoch a zážitkoch svojich troch najlepších kamarátok (Vivat Samantha!) zaradila medzi kultové seriálové postavy. Roky predtým však bojovala o priazeň filmárov, pretože jej tvár nie je asymetricky dokonalá.

Winona Ryder

profimedia

Krásne veľké hnedé oči a porcelánová pleť. Winona Ryder bola a stále je stelesnením krehkej ženskej krásy. Napriek jej nepopierateľnej charizme, na začiatku filmovej kariéry jej povedali, že na Hollywood nie je dosť sexi. Aký omyl!

Lea Michele

profimedia

Zažiarila v seriáli Glee, zožala úspech na Broadwayi a darí sa jej rovnako v hereckej ako i speváckej kariére. A to má Lea Michele len 28-rokov!

Kým sa vypracovala na vrchol, musela čeliť nepríjemným narážkam na jej väčší nos. Jej vlastný agent ju posielal na operáciu, no ona odmietla. Lea tak dokázala, že malú chybičku krásy poľahky preváži obrovský talent.

Pink

profimedia

Speváčka Pink sa netají tým, že sa celý život stretáva s neprajníkmi, ktorí komentujú jej zovňajšok. Niekedy je príliš svalnatá, inokedy príliš okrúhla, no nikdy nie je dosť dokonalá. Aspoň pre haterov. 

Pink našťastie na "dobré mienené" rady hudobných producentov nikdy nedala a nemusela podstúpiť ani operáciu na zväčšenie pŕs, aby sa zaradila medzi najznámejšie spevácke hviezdy dneška.

Meryl Streep

profimedia

Meryl Streep. Meno patriace jednej z najznámejších herečiek sveta, ktorá je žijúcou legendou. Šesťdesiatšesť ročná rodáčka z New Jersey má na konte neuveriteľných 19 nominácií na Oscara, z ktorých tri i získala. Zlatú sošku si odniesla domov vďaka filmom Kramer vs. Kramer (1979), Sophiina voľba  (1981) a The Iron Lady (2011).

Streep je známa svojou netradičnou krásou, ktorá sa vymyká bežnému ideálu hollywoodskej dokonalosti. Hoci na začiatku kariéry jej krásu spochybňovali, dnes by si to dovolil len málokto.

Meryl Streep je zárukou dobrého filmu. Nenechajte si ujsť jej herecký výkon vo filme Prime dnes o 20:15 na JOJ Cinema.

joj.sk

Pre ženu

Najčítanejšie