Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Jeho otec je známy ako James Bond, on dobýja svet modelingu! O kom je reč?
Zdielať na

Jeho otec je známy ako James Bond, on dobýja svet modelingu! O kom je reč?

Zdroj: Saint Laurent

Boli predurčení na slávu! Jeho otec je známy herec, ktorý stvárnil legendárneho agenta 007 Jamesa Bonda. On má len osemnásť rokov, no pred sebou sľubnú kariéru v modelingu!

Reč je o klane Brosnanovcov, kde sa rodia vysokí, charizmatickí muži, ktorí si ľahko podmania srdcia žien. Dokonalým príkladom je dnes už šesťdesiatdvaročný Pierce Brosnan, ktorý patrí medzi najznámejších a najzvodnejších predstaviteľov agenta s povolením zabíjať. Ako James Bond sa preslávil po celom svete a získal si milióny fanúšičiek.

Rodák z Írska dostal do vienka okrem nesporného hereckého talentu i príťažlivý zovňajšok, ktorý mu ľahko otvoril dvere do Hollywoodu. Hoci by sa mohlo zdať, že jeho život bol vďaka jeho výzoru a statusu filmovej hviezdy prechádzkou ružovým sadom, opak je pravdou.

Pierce Brosnan so synom Dylanom

profimedia

Brosnanovi zomrela na rakovinu v roku 1991 milovaná manželka Cassandra Harris, s ktorej smrťou sa dlho nevedel vyrovnať. "Viedol som smutný život, žiaľ som zaháňal alkoholom a nezmyselnými mileneckými avantúrami," vyjadril sa o temnom období svojho života Brosnan.

Všetko sa však zmenilo, keď v roku 1994 spoznal novinárku Keely Shaye Smith, ktorá mu porodila dvoch synov.

Pierce Brosnan po boku druhej manželky opäť našiel rodinné šťastie. Hrdým ho robí aj osemnásťročný syn Dylan, ktorého okrem hudby, zlákal modeling. O vysokého študenta sa módni návrhári doslova bijú a experti  mu predpovedajú hviezdnu kariéru.

facebook/Dylan Brosnan

Nenechajte si dnes večer ujsť na televízii JOJ Cinema o 20:15 film Zákon príťažlivosti s Piercom Brosnanom a Juliane Moore v hlavných úlohách!

joj.sk

Brosnan

Najčítanejšie