Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Omylom pochovanému Fišerovi volal Bartoška
Zdielať na
Showbiznis

Omylom pochovanému Fišerovi volal Bartoška

Zdroj: blesk.cz

Žije a tu je dôkaz. Blesk navštívil herca Stanislava Fišera (83), ktorého zaživa pochovali na karlovarskom festivale. Fišer už dokonca prijal ospravedlňujúci telefonát od jeho prezidenta Jiřího Bartošku (68). Čo si povedali?

Fišer sa objavil v závere festivalu v medailóne hercov a filmových tvorcov, ktorí v poslednom roku zomreli. “Bolo to strašné vidieť v televízii vlastnú smrť. Vôbec nechápem, ako sa to mohlo stať,“ rozčúlil sa herec Fišer, keď ho Blesk navštívil.

“Museli si to spliesť so smrťou Vinnetoua Pierra Bricea, ktorého som daboval,“ premýšľal Fišer, ktorému od sobotného večera neustále zvoní telefón. Rodine, kamarátom a kolegom vysvetľuje, že žije a normálne funguje.

V noci na nedeľu sa Fišerovi nespalo dobre. Stále premýšľal, prečo ho predčasne pochovali. Cez deň sa však dočkal ospravedlnenia. A to priamo od prezidenta karlovarského festivalu Jiřího Bartošku (68).

“Zavolal a ospravedlňoval sa, že ho to veľmi mrzí a že je to omyl. Ja som mu povedal, že sa to snažím pochopiť. Potom ma zaujímalo, ako mu je, koľko vlastne podstúpil chemoterapií... A on mi hovorí, že mi nerozumie. Vôbec mi neodpovedal. No tak som mu povedal, že je hluchý herec,“ posťažoval sa Fišer.

Dúfa, že sa s Bartoškom osobne stretne a všetko si budú môcť v pokoji vysvetliť. “Hovorí sa, že koho predčasne pochovajú, ten bude žiť dlho. Tak snáď to tak bude,“ pousmial sa Fišer, ktorého rakovina pred 11 rokmi pripravila o hlas. Od toho času používa na hovorenie špeciálny prístroj.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie