Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nebohý herec Heath Ledger: Dcérka Matilda akoby mu z oka vypadla!
Zdielať na

Nebohý herec Heath Ledger: Dcérka Matilda akoby mu z oka vypadla!

Zdroj: Reprofoto: Daily Mail

Austrálsky herec Heath Ledger, ktorý tragicky zahynul ako dvadsaťosemročný, po sebe nezanechal len nezabudnuteľné filmové úlohy, ale aj jedinú dcérku Matildu.

"Keď raz umriem, moje filmy budú žiť aj naďalej," povedal raz slávny austrálsky herec Heath Ledger nevediac, že závislosť na alkohole a drogách sa mu stane osudná a zomrie veľmi mladý. Na konci januára 2008 svet zasiahla správa, že tohto nesmierne talentovaného herca našli mŕtveho v apartmáne v New Yorku.

V čase smrti mal len dvadsaťosem rokov, jeho kariéra bola na vrchole a čo je najdôležitejšie, jeho jediné dieťa, dcérka Matilda, ktorú splodil s herečkou Michelle Williams, nemala ani tri roky.

Tragický odchod herca, ktorý pred smrťou údajne trpel ťažkými depresiami niesli ťažko milióny jeho fanúšikov, ktorých si získal účinkovaním vo filmoch ako Patriot (2000), Ples príšer (2001), Skrotená hora (2005) či The Dark Knight (2008).

Jeho odchodom však prirodzene najväčšmi trpela jeho rodina, i expartnerka Michelle Williams, ktorá zostala na výchovu dievčatka sama. Michelle, je však starostlivá mama a z deväťročnej Matildy tak rastie krásna a veselá školáčka, ktorá akoby Heathovi z oka vypadla.

Pripomeňte si charizmatického a jedinečného Heatha Ledgera vo filme Skrotená hora dnes o 21:55 na JOJ CINEMA. Za úlohu kovboja v tejto snímke bol nominovaný na Oscara!

Najčítanejšie