Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Odhalené: Tajomstvo, pre ktoré sa Ben Affleck a Jennifer Garner rozišli
Zdielať na

Odhalené: Tajomstvo, pre ktoré sa Ben Affleck a Jennifer Garner rozišli

Zdroj: profimedia

Čo sa skrýva za rozvodom jedného z najstálejších a naoko najšťastnejších hollywoodskych manželstiev? Kým sa fanúšikovia ešte stále spamätávajú z krachu vzťahu Bena Afflecka a Jennifer Garner, médiá postupne odhaľujú dôvod, ktorý zapríčinil ich rozchod.

Americký herecký pár Ben Affleck a Jennifer Garner boli  príkladom toho, že aj v Továrni na sny sa dá nájsť osudová láska. Počas manželstva, splodili tri deti a hoci majú obaja vybudovanú úspešnú kariéru, viackrát sa vyjadrili, že najdôležitejšia je pre nich rodina.

"Nie je to vždy ľahké, ale Jennifer je jediná žena, s ktorou som ochotný zdieľať manželský život a pokúsiť sa o to, aby bol perfektný," vyhlásil Ben Affleck, ktorý v minulosti randil s herečkou Gwyneth Paltrow či pop hviezdou Jennifer Lopez.

profimedia

Nie je tajomstvom, že Affleck sa v minulosti liečil zo závislosti na alkohole a až vzťah s Jennifer Garner mu pomohol postaviť sa na nohy. Podľa portálu TMZ sa však herec počas posledných rokov opäť díva na dno pohárika častejšie ako je vhodné. Tiež míňal obrovské sumy na  hazarde.

Jennifer sa kvôli jeho alkoholizmu a nezodpovednému prístupu k spoločne nahonobenému majetku chcela s manželom rozísť už dávnejšie. Ich vzťah mal zachrániť syn Samuel, ktorý prišiel na svet pred troma rokmi. Affleck však so svojimi neresťami údajne neprestal.

Ben Affleck, Jennifer Garner a ich najmladší syn Sam

"Ben je z toho zničený. Nikto nechcel, aby sa to skončilo takto. Obaja bojovali, skutočne bojovali a snažili sa manželstvo zachrániť, no nakoniec je to takto lepšie pre deti, pre neho i Jen," vyjadril sa anonym pre časopis People, ktorý tiež prezradil, že pár sa rozišiel už pred zhruba desiatimi mesiacmi.

Zaujímavé je, že manželia naďalej  bývajú pod jednou strechou, čo sa vraj nebude meniť ani v nastávajúcom období. Chcú byť totiž nablízku ich trom deťom - deväťročnej Violet, šesťročnej Seraphine a spomínanému trojročnému Samuelovi. 

Ben Affleck  s dcérkami

profimedia

 

Pre ženu

Najčítanejšie