Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Herečka Greppelová schudla desiatky kíl. Prezradila recept!
Zdielať na

Herečka Greppelová schudla desiatky kíl. Prezradila recept!

Rozviedla sa, radikálne schudla a prišla robiť zlobu medzi divoké kone! Skrátka a jasne, v druhej sérii obľúbeného seriálu sa objaví aj herečka Kristína Greppelová.

Kristína prišla do seriálu Divoké kone nie všetko upokojiť, ale naopak, narobiť pletky! "Moja postava sa volá Miška, je to vlastne kamoška Edity Boršovej, ktorá je manželka Martina Šalachu. Teda malého Džona. Je to taká kamarátka - nekamarátka, ktorá jej radí do života," vysvetľuje herečka Kristína Greppelová.

Je predsa dôležité svoju kamarátku presvedčiť o tom, že jej manžel normálny nie je! V tomto prípade je to malý Džon.

Dramatická zmena


Ešte nedávno mala sympatická Kristína o niekoľko desiatok kíl viac! A ako to dokázala? "Vysadila som lepok. Lepí črevá a robí problémy," prezrádza sympatická herečka.

Okrem toho že vysadila múku, začala jesť veľa zeleniny, mäsa a napríklad pohánku. Jedlá si nesolí a vynechala aj olej. K tomu vymenila auto  za chôdzu. Najviac sa však teší zo svojho 7-ročného syna Adamka.



"So synom mi veľmi pomáha môj exmanžel a aj moji rodičia. Nie som na neho sama. Ale keď mám čas, tak som s ním veľmi rada aj sama," prezrádza. A na všetky útrapy zabúda už štvrtý rok v náručí speváka a herca Tomáša Palondera.

Súvisiace články

Najčítanejšie