Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šokujúca kniha o Whitney Houston: Bolo toto jej najväčšie tajomstvo?
Zdielať na

Šokujúca kniha o Whitney Houston: Bolo toto jej najväčšie tajomstvo?

Zdroj: Isifa

Na svete je nová publikácia o živote hudobnej legendy Whitney Houston (†48), ktorá tiež prezrádza šokujúce fakty o jej dcére Bobbi Kristine ležiacej v kóme.

Tri roky po smrti speváckej divy Whitney Houston vydal spisovateľ Ian Halperin knihu Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame (2015), v ktorej odkrýva mnohé tajomstvá speváčky a jej dcéry.

Podľa Halperina, ktorý pri tvorbe publikácie vychádzal z odtajnených spisov Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI), prežila Whitney románik s vtedajšou asistentkou a dlhoročnou priateľkou Robyn Crawford.

V roku 1992 mal hviezdu nemenovaný chicagský právnik vydierať zverejnením jej lesbického vzťahu a za to, že bude mlčať, žiadal od Houston 250-tisíc amerických dolárov.

Whitney Houston a jej manžel Bobby Brown

Isifa

Z toho, že by sa mali na verejnosť dostať tieto chúlostivé informácie bol vraj nešťastný predovšetkým speváčkin otec John Houston. Ten údajne okamžite zareagoval na ponuku právnika a dal mu bližšie nešpecifikovanú sumu. Okrem toho požiadal interpretkinho bodyguarda Kevina Ammonsa, ktorému mal ponúknuť 6000 dolárov za to, že zastraší spomínanú asistentku. Ochrankár to však údajne odmietol.

Houston sa 18. júla 1992 zosobášila so spevákom Bobbym Brownom, ktorému v marci 1993 porodila dcéru Bobbi Kristinu Brown. V deň svadby mala Houston darovať Crawford auto, ktoré jej malo pripomínať ich priateľstvo.

V knihe Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame (2015) Ian Halperin tiež spomína závislosť Bobbi Kristiny na kokaíne, ktorý šnupala vraj už ako štrnásťročná.

Bobbi Kristina Brown

IsifaBobbi Kristiny Brown

Najčítanejšie