Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žena s najtrasľavejšími prsiami je späť: Bože, tá je sexi!
Zdielať na

Žena s najtrasľavejšími prsiami je späť: Bože, tá je sexi!

Príležitostná modelka Lindsey Pelas opäť dráždi mužskú fantáziu! Zvodná Američanka, ktorej príroda nadelila obrovské prsia, sa odfotografovala polonahá. Tá je sexi aj keď pije čaj!

Zdá sa vám, že pitie čaju v kuchyni nie je námet na zaujímavú fotografiu? V prípade exhibicionistky Lindsey Pelas to rozhodne neplatí! Modelka oblečená len v tango nohavičkách a hrdo vystavujúca na obdiv svoje obrovské prsia - to určite nie je nuda!

Lindsey fotografiu, na ktorej je vidno toľko z poprsia, koľko to prísne pravidlá sociálnych sietí povoľujú, uverejnila dráždivú snímku na instagrame. Fotografiu si ihneď stiahli tisícky fanúšikov ženskej krásy, medzi nimi aj médiá.

Blondínka sa tento rok stala slávna vďaka videu, na ktorom v spomalenom zábere beží po lúke v bielom tričku a bez podprsenky.

Lindsey v akcii:

Začínajúca modelka má pred sebou sľubnú kariéru. O ponuky nemá núdzu, keďže spĺňa všetky kritéria dievčaťa z obálok: je pekná, štíhla, neuveriteľne obdarená a odvážna. A aby sme nezabudli, na spomalených záberoch vyzerá viac ako dobre!

Najčítanejšie