Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Neuveríte, v akom filme sa najnovšie objaví Daniel Craig!
Zdielať na

Neuveríte, v akom filme sa najnovšie objaví Daniel Craig!

Zdroj: TASR/AP/Richard Drew

Jeden človek sa preriekol a prezradil tak prísne utajovanú informáciu! Anglický herec Simon Pegg počas rozhovoru nechtiac prezradil, v akom filme si zahrá predstaviteľ Jamesa Bonda Daniel Craig. Jeho úloha mala byť tajomstvom!

V očakávanej siedmej epizóde ságy Hviezdne vojny sa vraj predstaví aj anglický herec Daniel Craig. Na londýnskej premiére snímky Man Up to nechtiac prezradil herec Simon Pegg. Preriekol sa v rozhovore pre denník The Sun, ktorý sa ho spýtal na jeho údajnú rolu v Hviezdnych vojnách.

"Je som nebol Stormtrooper. Daniel Craig, to on bol Stormtrooper," uviedol Pegg, ktorý si následne uvedomil svoju chybu. "To som nemal hovoriť," dodal.

youtube/Star Wars

O tom, že sa predstaviteľ Jamesa Bonda predstaví v niektorej z cameo úloh v nových Hviezdnych vojnách, sa hovorilo už dlhšie, no až doteraz sa nevedelo, o akú rolu by malo ísť.

"Daniel požiadal tvorcov o tak trochu tajnú cameo úlohu a bol šťastný, že jeho meno nedali na plagáty. Fanúšikovia sa zabavia, keď sa budú snažiť zistiť, ktorú postavu stvárnil," vyhlásil nemenovaný zdroj z hercovho okolia ešte pred tým, než Pegg prezradil, koho Craig stvárnil.

Príbeh novinky Star Wars: The Force Awakens by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI - Návrat Jediov (1983). V snímke režiséra J.J. Abramsa sa predstavia Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill či Lupita Nyong'o. Slovenská premiéra filmu je naplánovaná na 17. decembra.

Najčítanejšie