Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dcéra Michaela Jacksona: Po pokuse o samovraždu sa neuveriteľne zmenila!
Zdielať na

Dcéra Michaela Jacksona: Po pokuse o samovraždu sa neuveriteľne zmenila!

Spoznáte ju? Sedemnásťročná dcéra Michaela Jacksona Paris už dávno nie je tým dievčatkom, ktoré muselo čeliť náhlej smrti svojho slávneho otca. Pred dvoma rokmi si chcela zobrať život, teraz je šialene zamilovaná a mení sa na ženu.

Dospieva! Paris Jackson vystrašila svoju rodinu i milióny fanúšikov jej zosnulého otca, speváckej legendy Michaela Jacksona (†50), keď sa pred dvoma rokmi pokúsila o samovraždu. Vtedy len pätnásťročná dievčina sa predávkovala liekmi na spanie a kuchynským nožom si prerezala zápästie.

Našťastie sa v poslednej chvíli spamätala a upozornila členov rodiny, aby zavolali záchranku. Dcéra legendárneho speváka, ktorá sa musela vyrovnať s jeho odchodom, zložitými rodinnými vzťahmi i tlakom médií, následne podstúpila liečenie a stiahla sa z verejného života.

Vypočujte si nádhernú pieseň Earth Song od Michaela Jacksona:

Preto správy, že študuje na strednej škole, má veľa kamarátov a dokonca priateľa potešili jej priaznivcov. Paris je po uši zamilovaná do o rok staršieho futbalistu Chestera Castellawa. Ten podľa dostupných informácií pochádza z Los Angeles, z usporiadanej a dobre situovanej rodiny.

Mladý pár zverejňuje na sociálnych sieťach zamilované fotografie, na ktorých obaja žiaria šťastím. Paris tiež zmenila imidž, odfarbila si vlasy na čierno a má v nich ružové pásiky. Kiež by jej šťastie a zamilovanosť vydržali čo najdlhšie!

Pre ženu

Najčítanejšie