Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
ŠIALENSTVO: Druhé dieťa princa Williama a Kate Middleton je na ceste!
Zdielať na

ŠIALENSTVO: Druhé dieťa princa Williama a Kate Middleton je na ceste!

Druhé dieťa britského princa Williama a jeho ženy Kate sa narodí každú chvíľu. Je o tom presvedčená nielen skupina novinárov, ktorí stoja pred londýnskou nemocnicou, kde má vojvodkyňa rodiť, ale i skalní prívrženci kráľovského páru, ktorí tam stanujú už týždeň.

Vzrušenie nielen Británie vyvolali snímky zverejnené na sociálnych sieťach a tvrdenie v denníku The Daily Telegraph, že plánovaný termín pôrodu už uplynul.

"To všetko znamená, že sa blížime k rozuzleniu," povedala Kathy Martin, ktorá patrí k skalným zástancom monarchie a ktorá čaká na správu o narodení kráľovského potomka pred nemocnicou.

Kate a William sídlia v londýnskom Kensigtonskom paláci. Nič zatiaľ nenaznačuje, že Kate palác opustila a odišla do nemocnice. Pár si pre pôrod vybral súkromnú kliniku v Lindoovom krídle štátnej nemocnice Panny Márie.

Rovnaká nemocnica

V rovnakej nemocnici sa v roku 1982 narodil William a v júli 2013 aj jeho prvý syn, princ George.

Vojvodkyňa Kate vtedy porodila po viac ako desiatich hodinách od príchodu do nemocnice.

Kate a William nechali ľuďom, ktorí pred nemocnicou stanujú, priniesť luxusné pečivo, aby im poďakovali za podporu.

SITA

Krabica s dobrotami na raňajky bola previazaná ružovou mašľou, z čoho skalní fanúšikovia usúdili, že Kensigtonský palác tým možno naznačuje, že očakávajú narodenie dcéry.

Bude to Alice?

Britské médiá už uviedli, že väčšina predpovedí sa z rôznych dôvodov prikláňajú k tomu, že to bude dcéra. Volať sa pravdepodobne bude Alice.

Kensigtonský palác pohlavie očakávaného kráľovského potomka neprezradil a k termínu pôrodu uviedol len to, že by to malo byť niekedy apríli.

Kráľovské dieťa sa narodí už čo chvíľa. Ako sa bude volať? Pozrite si tipy v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie