Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Trávniček s mladou priateľkou: Prišli sme o dieťa
Zdielať na
Showbiznis

Trávniček s mladou priateľkou: Prišli sme o dieťa

Zdroj: blesk.cz

Pavel Trávniček (64) sa tohto roku mohol stať po tretíkrát otcom. Jeho životná partnerka Monika Fialková (28) na začiatku tohto roku otehotnela, ale na veľkú noc musela podstúpiť potrat. Lekári zistili, že bábätku prestalo biť srdiečko.

Herec síce niekoľkokrát povedal, že sa na dieťa cíti starý, ale s Monikou si bábätko prial. “Nechávali sme tomu voľný priebeh, ale skutočnosť je taká, že sme sa o spoločnom založení rodiny bavili dva roky,“ povedala Monika, ktorá sa na začiatku roka dozvedela, že je v inom stave – píše blesk.cz.

“Všetko sme mali naplánované. V divadle som si našla alternáciu, prestala som hrať, s produkciou mi pomáhali... Povedali nám pohlavie dieťaťa i termín pôrodu a ja som bola rada, pretože sa to malo narodiť Pavlovi k narodeninám,“ zverila sa Monika.

Ale ďalšie vyšetrenie odhalilo, že bábätko je mŕtve a museli vykonať interrupciu. “Zo začiatku som tomu nechcela veriť, ale dnes si hovorím, že to asi osud tak chcel a vyriešilo sa to zavčasu, než aby sa to stalo neskôr,“ myslí si Trávničkova priateľka.

Pár si naplánoval cestu do Benátok, aby prišli na iné myšlienky a možno sa práve v tomto romantickom meste opäť zadarí.

Trávniček má z predchádzajúcich vzťahov dvoch synov Adama (28) a Pavla /23).

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie