Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Po 20 rokoch sa vracia seriál Plný dom! Ako vyzerajú hlavní hrdinovia dnes?
Zdielať na

Po 20 rokoch sa vracia seriál Plný dom! Ako vyzerajú hlavní hrdinovia dnes?

Zdroj: ABC

Americký seriál Plný dom (1987-1995) sa po dvadsiatich rokoch vracia na obrazovky! Návrat kultovej šou potvrdili tvorcovia i herec John Stamos. Hlavní hrdinovia sa za dlhú dobu zmenili, zostarli či dospeli.

Fanúšikovia Plného domu sú vo vytržení! Herec John Stamos potvrdili v šou Jimmyho Kimmela návrat obľúbeného seriálu. V pokračovaní príbehov o veľkej milujúcej rodine by sa mali objaviť všetci hlavní hrdinovia, prítomnosť dvojičiek Olsenových však nie je istá.

Sestry Mary-Kate a Ashley Olsen, ktoré seriál preslávil na celom svete, už dávnejšie vyhlásili, že s hereckou kariérou končia a budú sa venovať svojmu módnemu impériu. Či ich ponuka vrátiť sa do Plného domu zláka, je teda vo hviezdach.

Pred dvadsiatimi rokmi sa dej seriálu krútil okolo ovdoveného moderátora Dannyho Tannera (Bob Saget), ktorému s výchovou troch rozkošných dcér pomáhal švagor Jesse (John Stamos) a najlepší priateľ Joey (Dave Coulier).

V nových sériách by sa mali viac rozoberať osudy už dospelej D.J. Tanner (Candace Cameron) jej troch detí a jej mladšej sestry Stephanie Tanner (Jodie Sweetin). Tešíte sa na nové časti Plného domu?

profimedia, accesshollywood

profimedia

Pre ženu

Najčítanejšie