Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kim Kardashian prerazila sexvideom, no dcéru dala pokrstiť v Jeruzaleme
Zdielať na

Kim Kardashian prerazila sexvideom, no dcéru dala pokrstiť v Jeruzaleme

Zdroj: púrofimedia

Zdá sa, že Kim Kardashian je zbožná žena, napriek tomu, že jej činy neboli vždy s kostolným poriadkom. Preslávila sa pornovideom a pózovaním pre Playboy a jej dvojmesačné manželstvo s Krisom Humphriesom bol marketingový ťah na prilákanie publicity.

Hviezda reality show Kim Kardashian a jej manžel rapper Kanye West dali v v Jeruzaleme pokrstiť dcéru North. Pondelňajší obrad sa konal v katedrále v Arménskej štvrti. Krstnou matkou takmer dvojročného dievčatka sa stala mladšia sestra Kim Khloé Kardashian.

Rodina do Jeruzalema priletela po päťdňovej návšteve Arménska, kde sa sestry Kardashianové vybrali, aby viac spoznali rodnú krajinu ich nebohého otca Roberta.

"Odleteli do Jeruzalema len na krst. Vedeli, že je to blízko Arménska a navštíviť Jeruzalem bol ich sen. Je tam Arménska štvrť a krst sa konal v krásnom starom kostole. Bolo to nádherné," uviedol nemenovaný rodinný zdroj pre americký týždenník People.

Tridsaťsedemročný West a o tri roky mladšia televízna hviezda sa vzali v máji 2014. Ich dcéra North sa narodila v júni 2013 a spolu s rodičmi bola na veľkolepom obrade, ktorý sa konal v Taliansku.

Kim, Kanye a North v kostole v Arménsku

instgram/Km Kardashian

Najčítanejšie