Celebritný kuchár Massimo: Chodia ku mne hviezdy, ale nevymýšľajú
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Celebritný kuchár Massimo pripravuje jedlá a pokrmy naozaj rád! Iba to najlepšie! To je jediná a základná podmienka Taliana.
"Mali sme ochutnávku štyroch druhov mäsa, z Nového Zélandu, Spojených štátov, Japonska a ďalších krajín," začína Massimo.
Kuchárove mäsové pokrmy a najmä steaky sa tešia u zákazníkov veľkej obľube. Massimo si preto dáva záležať, aby ich pripravoval z najkvalitnejšieho mäsa. To si necháva dovážať najmä zo zahraničia.
"No osobne si myslím, že medzi nimi nie je veľký rozdiel. Samozrejme, kobe je niečo iné a tiež tie mäsá, ktoré sú pripravované inak," dodáva.
Nenároční Slováci
Massimo píše do svojho jedálneho lístka aj pôvod krajiny, z ktorej mäso pochádza. No tvrdí, že našinci vyberaví nie sú.
"To, čo Slovák žiada, je servis a dobré jedlo. Ale nie moc kombinované. Michelin reštaurácie nie sú pre Slovákov, oni chcú jednoduchšie veci," ozrejmuje kuchár.
Massimo už hostil rôzne celebrity. Nielen slovenské, ale i zahraničné. Obedoval uňho Sting, večeral Adrien Brody.
"Oni naozaj nevymýšľajú, hoci si to mnohí myslia. Jednoducho ma vyhľadajú, povedia mi, čo by si dali a ja im to urobím. Sú tak zvyknutí," dodáva.
Massimo prezrádza, aké to je variť pre celebrity, pozrite si reportáž: