Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mačka návrhára Karla Lagerfelda zarába milióny a má dve slúžky!
Zdielať na

Mačka návrhára Karla Lagerfelda zarába milióny a má dve slúžky!

Zdroj: profimedia

Domáci miláčik slávneho nemeckého módneho návrhára Karla Lagerfelda účinkoval minulý rok v dvoch reklamných kampaniach a svojmu majiteľovi zarobil závratnú sumu!

Mačka Choupette patrí rozhodne k najslávnejším zvieracím celebritám, minulý rok zarobila tri milióny eur! Karl Lagerfeld, ktorý je hlavným dizajnérom a kreatívnym riaditeľom módneho domu Chanel, sa jej úspechmi pochválil v rozhovore pre New York Magazine.

Osemdesiatjedenročný návrhár prezradil, že Choupette sa minulý rok objavila v dvoch reklamných kampaniach. „Jedna bola pre nemecké autá a druhá pre japonské kozmetické produkty,“ uviedol Lagerfeld v rozhovore.

„Nedovoľujem jej robiť reklamy na potravu pre mačky a podobné veci. Na to je príliš sofistikovaná. Má v sebe niečo jedinečné,“ povedal tiež o mačke, o ktorú sa starajú dve slúžky.

Mačka Choupette

Instagram/Choupette

Lagerfeld, ktorý v New Yorku predstavil kolekciu Paris-Salzburg, taktiež vysvetlil, ako sa stal majiteľom Choupette.

„Je to zázračný príbeh. Choupette mi nikto nedal. Patrila priateľovi, ktorý sa spýtal mojej slúžky, či sa o ňu môže postarať, keď bude preč. Keď sa vrátil, povedali sme mu, že mu Choupette nevrátime. Dostal inú mačku, ktorá stlstla a Choupette sa stala najslávnejšou mačkou a najbohatšou,“ povedal Lagerfeld.

Najčítanejšie