Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Avril Lavigne: Mesiace tajila vážnu chorobu, bála sa, že umrie!
Zdielať na

Avril Lavigne: Mesiace tajila vážnu chorobu, bála sa, že umrie!

Zdroj: isifa

Kanadská speváčka Avril Lavigne sa konečne ukázala na verejnosti a prezradila, prečo mesiace nevychádzala z domu. Mala závažné zdravotné problémy a bála sa, že zomrie!

Avril Lavigne sa bála o svoj život! Tridsaťročnej speváčke diagnostikovali lymskú boreliózu po tom, čo sa cítila zle už dlhší čas. Lekári však najskôr nevedeli prísť na to, čo jej je. To, že trpí boreliózou, ktorú prenášajú kliešte, zistili až neskôr.

Avril sa nakazila zrejme vlani na jar. V októbri sa potom vybrala s kamarátkami do Las Vegas, kde chcela osláviť 30. narodeniny. Jej stav sa však zhoršil a ona nechápala, čo sa s ňou deje.

„Sotva som dokázala niečo zjesť. Keď sme prišli k bazénu, musela som sa vrátiť a ľahnúť si do postele,“ opísala. „Netušila som, že by kliešť mohol spôsobiť niečo také. Päť mesiacov som bola pripútaná na lôžko. Mala som pocit, že nemôžem dýchať, rozprávať, ani hýbať sa. Myslela som si, že zomieram,“ povedala ďalej speváčka.

Avril Lavigne a jej manžel Chad Kroeger

ISIFA

O Avril sastarala jej mama, ktorá sa presťahovala k nej domov do Ontaria. Jej manžel Chad Kroeger ju navštevoval, keď jeho kapela Nickelback práve nekoncertovala.

„Boli chvíle, keď som sa celý týždeň nemohla osprchovať, pretože som ledva stála na nohách. Mala som pocit, akoby zo mňa vysávali život,“ prezradila hudobníčka, ktorá sa podľa vlastných slov v súčasnosti cíti omnoho lepšie.

Správy o tom, že s Lavigne nie je niečo v poriadku, sa na verejnosti začali šíriť minulý rok po tom, ako interpretka na sociálnej sieti Twitter poprosila priaznivcov o modlitby. Médiá diskutovali aj o tom, či nemala problémy s drogami. To však speváčka poprela.

Pre ženu

Najčítanejšie