Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jennifer Lawrence sa v úlohe Mystique predstaví už len raz
Zdielať na

Jennifer Lawrence sa v úlohe Mystique predstaví už len raz

Zdroj: Isifa

Je na roztrhanie! Mladá americká herečka Jennifer Lawrence nakrúca jeden film za druhým. Držiteľka Oscara potvrdila, že si mutantku Mystique v pokračovaní X-Menov zahrá už len raz.

Jennifer Lawrence sa ako mutantka Raven s prezývkou Mystique predstaví v úspešnej sérii X-menov už len raz. Do špeciálneho modrého kostýmu, ktorý má pôsobiť ako nahá poožka sa oblečie kvôli filmu  X-Men: Apocalypse. 

"Skutočne je to môj posledný film o X-Menoch," povedala o očakávanom titule, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 27. mája 2016. Lawrence si Mystique zahrala aj vo filmoch X-Men: Prvá trieda (2011) a X-Men: Budúca minulosť (2014).

Vo filme X-Men: Apocalypse si okrem Lawrence zahrajú aj Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Scott „Cyclops“ Summers), Alexandra Shipp (Ororo „Storm“ Munroe), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Charles Xavier), Evan Peters (Quicksilver) alebo Nicholas Hoult (Hank McCoy), ktorý ale už tiež prezradil, že pôjde o jeho posledné účinkovanie v sérii filmových spracovaní obľúbeného komiksu.

Dej snímky X-Men: Apocalypse sa má odohrávať v 80. rokoch 20. storočia, čiže približne desať rokov po udalostiach z filmu X-Men: Budúca minulosť. Hlavného zloducha stvárni Oscar Isaac. O réžiu sa postará Bryan Singer.

Najčítanejšie