Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pamätáte si na Eminemovu dcérku Hailie? Vyrástla z nej krásna žena!
Zdielať na

Pamätáte si na Eminemovu dcérku Hailie? Vyrástla z nej krásna žena!

Zdroj: tumblr.com

Vo svojich známych songoch spieva o malej Hailie, ktorá je zmyslom jeho života. Americký rapper Eminem sa nikdy netajil tým, že za svoje najväčšie šťastie považuje narodenie jeho jediného dieťaťa. Z dievčatka je však už žena!

Eminem je hrdým otcom! Jeho dcéra Hailie Mathers mú robí jednu radosť za druhou. Rapperov štart do života bol ťažký, čo bolo zapríčinené biedou a matkou alkoholičkou. Hailie, ktorú splodil so svojou neslávne známou exmanželkou Kim, sa tiež narodila do skromných pomerov.

O pár rokov neskôr, keď bola Hailie len malé dievčatko, však Eminem získal vďaka svojej tvorbe celosvetovú slávu a milióny fanúšikov. Chudobný chlapec z Detroitu sa tak stal bohatým a rešpektovaným umelcom.

V rozprávkovom prepychu začala žiť i jeho dcéra. Manželka Kim mala problémy s alkoholom a drogami, a tak sa Eminem rozhodol, že sa o Hailie bude starať sám. A odviedol kus dobrej práce!

Hailie, ktorá vyrástla do krásy, pred rokom zmaturovala na strednej škole s vyznamenaním a vyhýba sa médiám. Miesto ukazovania sa na červených kobercoch vraj túži žiť čo najnormálnejší život.

twitter/Hailie Mathers

Pre ženu

Najčítanejšie