Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Czoborová radí ako začať s chudnutím a detoxom
Zdielať na
Showbiznis

Czoborová radí ako začať s chudnutím a detoxom

Prvé jarné lúče a my začíname vyzliekať zimné bundy, ktoré čo to pozakrývali. Zora Czoborová vám poradí ako začať s detoxom a zhadzovaním.

Lenivé a tak trochu pribraté telo po zime treba prebrať k životu. Začať treba stravou. Nech sa páči raňajky. "Miesto toho, že si dáte biely chlieb so šunkou a syrom a sladkým čajom či kakao, si dajte müsli bez cukru alebo ovsené vločky do vody či sojového mlieka," radí fitneska.

Na desiatu jablko alebo radšej zeleninovú šťavu. Na obed máte na výber viac. "Kuracie, morčacie, divinu, ryby skombinovať so šalátmi alebo s dobrými prílohami," pokračuje Zora.

Dve večere

Dobré prílohy sú ryža alebo pečené zemiaky, ale nepreháňať. Poobede ako olovrant zelenina, zabudnite už na ovocie, rovnako ako na mýtus "po piatej už nejem" naopak doprajte si večere až dve.

A veľa pite. Nie alkohol. Navarte si veľa bylinkového čaju, noste ho so sebou  a pite ho všade a nezabúdajte ani na čistú vodu. "Určite by som na jar dala nejakú povzbudzujúcu kúru na vlasy ale aj telíčko v rámci doplnkov výživy," dodáva Czoborová.

Pozrite si reportáž redaktorky Eriky Barkolovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie