Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Z basy na mólo. Najkrajší zločinec sa stane modelom
Zdielať na

Z basy na mólo. Najkrajší zločinec sa stane modelom

Tridsaťročný Američan Jeremy Meeks získal lukratívny kontrakt jednej modelingovej agentúry. Jeho zatýkacia fotka, ktorú vlani zverejnila polícia, sa stala hitom internetu. Mnohí predpovedali mladíkovi s modrými očami a veľkými perami kariéru modela, čo mu nakoniec aj vyšlo. Prepustia ho v novembri tohto roku. Z väzenia sa dostane priamo na mólo.

Jeremy Meeks sa zapáčil spoločnosti White Cross Management, ktorá mu ponúkla kontrakt. Ten mu zaistí pravidelný príjem a celkovo až šesť tisíc dolárov, píše The Independent. Konečne sa bude môcť živiť poctivo.

Plachý rebel

"Budem schopný zabezpečiť moju rodinu a zmeniť svoj život," povedal zločinec. Američanovi vlani v zime ponúkla spoluprácu aj spoločnosť Dogfart Productions, ktorá sa špecializuje na porno.

"Myslíme si, že Jeremy vyzerá dokonale pre naše filmy," vyhlásil vtedy hovorca spoločnosti. Meeks si svoj trest odpyká do novembra 2015.

Niektoré americké médiá tvrdia, že Meeks je veľmi plachý. Má syna a rodinu. Aj napriek tomu, že sa posledných šesť rokov snažil žiť usporiadane, v lete 2014 ho zatkli za držanie ručných zbraní, ohrozovanie na verejnosti a kriminalitu spojenú s činnosťou gangu.

Kariéru odštartovala polícia

Príležitostí má teraz viac ako dosť. Jeho agent Jim Jordan povedal, že Meeks má ponuky z rôznych televíznych programov.

Jeho kariéru odštartovala polícia z kalifornského Stocktonu, ktorá na svojom profile na Facebooku zverejnila fotografie členov zločineckého gangu.

Na stránkach sa pri fotke Meeksa objavilo v priebehu niekoľkých hodín viac než 40 tisíc lajkov, tisíce komentárov a zdieľaní. Užívatelia najčastejšie písali, že by sa radi dostali do väzenia a do rovnakej cely, ktorú bude dotyčný fešák obývať.

Módny dom Moschino nalákal všetkých zvedavcov na zaujímavú prezentáciu luxusných doplnkov. Naservíroval ich na obnažených hrudiach najkrajších mužov sveta. Možno raz medzi nimi bude aj Jeremy Meeks. Pozrite si priložené video:

Najčítanejšie