Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Speváčka Kristína: To, čo sa jej podarilo, je neuveriteľné!
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Kristína: To, čo sa jej podarilo, je neuveriteľné!

Lyžiarske stredisko, ktoré obľubujú známe tváre, sa stalo slovenským epicentrom dobrej zábavy. O skvelú atmosféru sa postarali naši umelci. Medzi nimi i speváčka Kristína. Tá ostala v šoku z toho, čo sa jej podarilo.

Zabávajúce sa publikum dostala do varu šarmantná a éterická Kristína. Tá bola z akcie nadšená. "Je tu úžasná atmosféra, milujem to tu," povedala.

Okrem zábavy však Kristína dokázala naozaj nemožné: jej kalendár sa vydražil za neskutočnú sumu. "Vôbec som to nečakala," priznala.

Samotný šarm speváčky teda ocenili prítomní naozaj veľkoryso. Určite sa pod tento krásny skutok podpísala aj jedinečná atmosféra.

Spievali pre dobrú vec

Každý si tu prišiel na svoje - deti i dospelí. "Robíme to už druhý rok. Je to pre ľudí, cítia sa tu ako doma," povedal organizátor akcie Fero Jasenec.

Ako doma sa na donovalských kopcoch cítia aj chalani z Hexu. "Prišli sme si sem zalyžovať a zaangažovať sa v tejto akcii. Odohráme tu i koncert," povedali.

Dorazila i hlavná hviezda programu - raper Ego. Ten mal výbornú náladu, no jeho fanušíkovia ešte lepšiu. Už prvé tóny doslova hltali. "My speváci, by sme mali takéto akcie podporovať, pretože máme lásku od ľudí," myslí si.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Najčítanejšie