Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Herec zo seriálu Walking Dead sa pokúsil o samovraždu!
Zdielať na

Herec zo seriálu Walking Dead sa pokúsil o samovraždu!

Zdroj: Isifa

Fanúšikov úspešného amerického hororového seriálu The Walking Dead (2010) nepotešila správa o mladom hercovi, ktorý sa predstavil v tretej sérii. Chcel si siahnuť na život!

Americký herec a rapper Markice "Kesan" Moore, známy ako väzeň Andrew z tretej sezóny úspešného seriálu Walking Dead (2010), sa tento týždeň pokúsil o samovraždu.

Jeho priatelia ho našli v utorok ráno v bezvedomí v jeho dome vo Woodland Hills. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého herec užil naraz viacero druhov liekov. Rozhodnutie siahnuť si na život vysvetlil najbližším vo videu, ktoré pre nich nakrútil.

Moorea sa lekárom napokon podarilo zachrániť. Hospitalizovali ho na psychiatrickom oddelení, odkiaľ ho po krátkom čase prepustili, musí však navštevovať terapiu. Hercov manažér sa pre TMZ vyjadril, že jeho zverenec ťažko znášal smrť starej mamy, ktorá zomrela len nedávno.

Markice Moore začínal v reality šou From G's to Gents (2008 - 2009). Objavil sa aj v snímkach Blood Done Sign My Name (2010) či 96 Minutes (2011).

AMC

Najčítanejšie