Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Keď zlyhajú špičkoví stajlisti: Najhoršie oblečené ženy v histórii Oskarov
Zdielať na

Keď zlyhajú špičkoví stajlisti: Najhoršie oblečené ženy v histórii Oskarov

Zdroj: Isifa, Marie Claire

Oskarová noc je pre známe ženy tou najlepšou príležitosťou upútať. Na červenom koberci dámy predvádzajú jednu módnu kreáciu za druhou. Niekedy však šliapnu vedľa a módny svet im to potom celé roky pripomína.

Z nedele na pondelok sa oči celého sveta budú upierať na Los Angeles, kde sa uskutoční v poradí 87. udeľovanie Oskarov. Čaká nás vzrušujúca noc plná sladkých víťazstiev, ale i sklamaní.

Filmoví nadšenci sú v napätom očakávaní či si pozlátenú sošku odnesie práve ich favorit a módny svet zas premýšľa, aké róby predvedú herečky na slávnostnej ceremónii.

Už teraz je jasné, že rovnako ako každý rok, uvidíme prehliadku dych vyrážajúcich rób, ale aj šiat, ktoré radšej mali zostať visieť v šatníku. Hoci sú slávne ženy obklopené vychýrenými stajlistami, úspech ich outfitu nie je nikdy zaručený. Poďme sa pozrieť na prípady, kedy to celebritám na Oskaroch naozaj nevyšlo.

Cher (1986)

Marie Claire

Cher je synonymum extravagancie a dokázala to aj počas udeľovania Oscarov v roku 1986. Na takýto outfit sa ani po desaťročiach nedá zabudnúť. Ľutujeme človeka v hľadisku, ktorý sedel priamo za britskou speváčkou a herečkou. Vďaka jej vlasovej kreácii toho z ceremoniálu veľa nevidel.

Gwyneth Paltrow (2002)

Isifa

Americká herečka Gwyneth Paltrow je momentálne jedna z najlepšie oblečených žien šoubiznisu, strieda jednu elegantnú róbu za druhou a vždy trafí do čierneho. K jej súčasnému štýlu však viedla kľukatá cesta, na ktorej sa (bohužiaľ) nachádzajú aj takéto nepríjemné výmole.

Jennifer Garner (2014)

Isifa

Minulý rok módnym kritikom nepadli do oka šaty inak krásnej herečky Jennifer Garner. Trojnásobná mamina má stále dokonalú postavu a nemusí ju opticky zoštíhľovať strapcami, ktoré už dávno vyšli z módy (ak v nej niekedy boli).

Pre ženu

Najčítanejšie