Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bacuľka Christová sa vrhla do boja s kilami. Dôvodom je Tanec snov!
Zdielať na

Bacuľka Christová sa vrhla do boja s kilami. Dôvodom je Tanec snov!

Miss z roku 1989 a bývala úspešná modelka Ivana Christová sa trošku zaguľatila. Problém s nadváhou priznáva, ale drámu z toho nerobí. Sama hovorí, že jej možno pomôže účinkovanie v novej tanečnej šou TV JOJ Tanec snov.

Ak si myslíte, že váha môže byť pri tanci hendikepom, mýlite sa. Dobrým príkladom sú ženy z Latinskej Ameriky či černošky.

Ich krivky sa mnohokrát ani zďaleka nepribližujú vysneným mieram 90-60-90, a predsa je postava skôr ich devízou.

Ivana to však až za takú výhodu neberie. "Su ľudia, ktorí sú plnoštíhli od detstva. Pre mňa to je hendikep, nie som zvyknutá nosiť takúto váhu," priznáva Ivana.

Ivana Christová sa dlhé roky pohybovala v modelingu a váhu mala vždy ideálnu. Na novú konfekčnú veľkosť si preto musela dlho zvykať. "Ako na všetko v živote, musela som dozriež na to, že chcem zmenu," hovorí. 

Tvrdé tréningy

Aj preto spočiatku zvažovala prijatie ponuky do novej tanečnej šou TV JOJ Tanec snov. "Keby mi dali ponuku pred mesiacom, nešla by som do toho. Šaty veľkosti 34 by som dala tak na jednu ruku," smeje sa.

Ivana ale nenechala nič na náhodu. "Od januára mám tréningy. Aj keď som plnoštíhla, cítim sa ako iný človek," hovorí Ivana.

Pozrite si reportáž:

Pre ženu

Najčítanejšie