Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Steven Tyler sa teší z druhého vnuka, so slávnou dcérou bol v pôrodnici
Zdielať na

Steven Tyler sa teší z druhého vnuka, so slávnou dcérou bol v pôrodnici

Zdroj: isifa

Americký spevák Steven Tyler, frontman kapely Aerosmith, sa stal po druhýkrát dedkom. Jeho dcéra, herečka Liv Tyler, pred pár dňami porodila synčeka. Steven bol počas narodenia vnuka v pôrodnici.

Steven Tyler prezradil, že narodenie svojho druhého vnuka prežil plný emócií. Rocker sa stal dvojnásobným starým otcom v stredu, keď jeho dcéra priviedla na svet ďalšieho syna.

„Keď mi zavolali, že Liv ide rodiť, rozplakal som sa a hneď som všetko nechal tak a šiel na letisko chytiť prvý možný let,“ prezradil hudobník prostredníctvom vyhlásenia.

„Po prílete som volal svojej dcére Mii, ktorá už pomáhala Liv. Minútu po minúte mi oznamovala aktuálne informácie. Dobehol som presne, keď môj druhý vnuk prišiel na tento svet. Bola to ďalšia zo životných chvíľ,“ uviedol Steven Tyler.

Steven Tyler so svojimi dcérami v nemocnici, po tom, čo Liv Tyler porodila

Twitter/IamStevenT

Liv Tyler priviedla v stredu 11. februára na svet svojho druhého syna. Magazínu People šťastnú novinu potvrdil jej hovorca. „Je zdravý a všetci sú šťastní,“ vyjadril sa.

Otcom herečkinho druhého dieťaťa je manažér David Gardner, s ktorým začala randiť minulý rok. S bývalým manželom, spevákom Roystonom Langdonom, má Liv desaťročného syna Mila Williama.

Najčítanejšie