Polojasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Bývalý sexsymbol Clint Eastwood sa pýši synom: Akoby mu z oka vypadol!
Zdielať na

Bývalý sexsymbol Clint Eastwood sa pýši synom: Akoby mu z oka vypadol!

Zdroj: SITA

Herecká legenda Clint Eastwood (84) patril desaťročia medzi hollywoodske mužské idoly, ktoré očarili celé generácie dievčat a žien. Po otcovi preberal pochodeň jeho syn Scott (28), ktorý je čoraz žiadanejší.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Je až zarážajúce, ako sa mladý Scott Eastwood podobá na svojho otca. Rovnaké modré oči, pekná tvár i charizma, mladík zdedil po svojom rodičovi len to najlepšie! Scott sa tiež rozhodol kráčať v jeho hereckých šľapajach a na konte má už viacero filmov.

Najnovšie zažiari v pripravovanom filme podľa skutočného príbehu o bývalom zamestnancovi CIA Edwardovi Snowdenovi. Ten pred dvoma rokmi zverejnil informácie o sledovaní komunikácie miliónov Američanov americkou tajnou službou.

Town & Country Magazine

V úlohe Snowdena sa ukáže americký herec Joseph Gordon-Levitt, kým Scott Eastwood stvárni amerického agenta. Film, ktorého názov zatiaľ nie je známy, bude režírovať trojnásobný držiteľ Oscara Oliver Stone. 

Scott Eastwood si zahral napríklad v historickej dráme Zástavy našich otcov (2006), psychologickej dráme Gran Torino (2008), horore Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013) či vojnovej dráme Železné srdce (2014).

Isifa

 

Najčítanejšie