Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V časopise, kde bodovali len modelky, zaujala bacuľka! Má stehná i zadok!
Zdielať na

V časopise, kde bodovali len modelky, zaujala bacuľka! Má stehná i zadok!

Je to začiatok revolúcie vo vnímaní ženského tela? Legendárny časopis Sports Illustrated sa preslávil bikiny špeciálom, v ktorom sa objavili tie najkrajšie modelky sveta. Tento rok však stavila redakcia na bacuľku!

Bar Refael, Heidi Klum či Elle MacPherson - to je len pár krások z dlhého zoznamu topmodeliek, ktoré sa objavili na titulnej strane prestížneho magazínu Sports Illustrated.

Hoci bola každá modelka pekná iným spôsobom, všetky mali jednu vec spoločnú a bez nej by sa na stránky časopisu nikdy nedostali: Mali dokonalé štíhle telá.

Objaviť sa v Sports Illustrated znamená dostať sa na pomyselný vrchol módneho biznisu. Tento rok sa to prvýkrát v histórii podarilo plus-size modelke Ashley Graham (27).

youtube/swimsuitsforall

Američanka Ashley Graham mala všetky predpoklady na to stať sa modelkou, má potrebnú výšku, krásnu tvár i vlasy, avšak nikdy nevyhovela prísnym pravidlám týkajúcich sa hmotnosti.

Napriek tomu si Ashley vybudovala veľmi úspešnú kariéru a aj keď je väčšia, módne značky sa o ňu doslova trhajú. "V školách by mala byť dôslednejšia výchova, pretože práve tu začínajú problémy s prijímaním potravy. Nejde len o to, aby sme boli zdraví, ale milovali sme to, akí sme," vyjadrila sa Ashley na margo nezdravo vychudnutých modeliek, ktoré sú často idolmi dospievajúcich dievčat.

Pre ženu

Najčítanejšie