Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Johnny Depp má po boku novú krásku: Je ňou mladá Britka!
Zdielať na

Johnny Depp má po boku novú krásku: Je ňou mladá Britka!

V piatej časti pirátov Karibiku sa okrem hlavnej hviezdy filmu Johnnyho Deppa alias kapitána Jacka Sparrowa objaví aj nová ženská hrdinka. Je ňou britská herečka Kaya Scodelario (22).

Kaya Scodelario si zahrá v pripravovanej piatej časti dobrodružnej série Piráti Karibiku. Prostredníctvom sociálnej siete Twitter o tom informoval producent dnímky Jerry Bruckheimer.

"S radosťou vám oznamujem, že sme do jednej z úloh v piatych Pirátoch Karibiku obsadili Kayu Scodelario. Talentovaná mladá herečka známa zo seriálu Skins & filmu Labyrint: Útek,“ napísal 71-ročný Bruckheimer, ktorý sa podieľal aj na predchádzajúcich filmoch zo série.

V pripravovanej snímke s názvom Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales sa opäť predstaví Johnny Depp, ktorý si zopakuje rolu kapitána Jacka Sparrowa.

TV JOJ

Objaví sa v nej aj austrálsky herec Brenton Thwaites. Ten by mal stvárniť britského vojaka Henryho, ktorý sa stane "parťákom“ Sparrowa. Postavu popisujú ako ekvivalent Willa Turnera, ktorého v prvých troch filmoch série stvárnil Orlando Bloom.

Javier Bardem zase rokuje o úlohe zloducha. Dobrodružnú snímku budú režírovať Nóri Joachim Ronning a Espen Sandberg. Nakrúcať ju chcú začať už budúci mesiac v austrálskom štáte Queensland. Hotovú snímku plánujú uviesť do amerických kín 7. júla 2017.

Piráti z Karibiku

TV JOJ

Pre ženu

Najčítanejšie