Skoro jasno
16°
Bratislava
Miška Čobejová ukázala dcéry. Veď sú ako sestry!
Zdielať na
Showbiznis

Miška Čobejová ukázala dcéry. Veď sú ako sestry!

Seriálová Vdova, Miška Čobejová sa vytratila z obrazovky. Určite však nie preto, že by bola naozaj vdova. Práve naopak! Má harmonickú rodinku.

Sympatická herečka sa momentálne venuje najmä divadlu a dabingu, Naposledy ju diváci TV JOJ mohli sledovať ako hlavnú predstaviteľku v seriáli Vdova.

"Málokedy dostane človek takú postavu. Tak som sa tešila, že voľba padla na mňa," povedala Miška o svojom účinkovaní v seriáli.

V súkromní sa teší najmä zo svojich šikovných dcér. Veď vyzerá ako ich sestra! Pozrite sa:

Znie to možno neuveriteľne ale staršia dcéra Ivana má už 22 rokov. Herectvo ju veľmi nelákalo a aj preto vykročila v šľapajách svojho otca dizajnéra a študuje v Prahe architektúru. "Ivka sa našla v architektúre. Vyhrala rôzne ceny a pekne kreslí," prezradila Miška.

Jej Ivanka študovala už aj v Belgicku, zakotvila však v Prahe. Človek by povedal, že mladej slečne bude mimo dohľadu rodičov dobre. "Keď som doma, začínam pochybovať. Doma mi je dobre - mám navarené, opraté, ožehlené," vyratúva Ivanka.

V maminých šľapajách

Okrem dospelej dcéry má herečka doma aj škôlkarku - Táničku. Tá má päť a pol roka.

Dokonca to vyzerá tak, že mladšia Tánička by mohla ísť, na rozdiel od staršej Ivanky, v hereckých šľapajách svojej mamy. Chodí totiž na balet plánuje i klavír a spev.

Čobejovci sa nenudia a majú doma, napriek veľkému vekovému rozdielu svojich detí ,stále veselo. Tak nech im dobrá nálada vydrží!

Zdielať na

Najčítanejšie