Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Podvodník Johnny Depp uteká pred teroristami!
Zdielať na
Showbiznis

Podvodník Johnny Depp uteká pred teroristami!

Postavy Johnyho Deppa sú vo filmovej histórii samostatnou kapitolou. Najnovšie ohuruje ako aristokratický podvodník a milovník alkoholu, žien a peňazí. Naživo si ho mohli vychutnať fanúšikovia v Berlíne.

Na svetovú premiéru nového filmu Johnyho Deppa sa chceli dostať všetci Berlínčania. Väčšina z nich sa však dostala len pred kinosálu, kde si počkali na hlavnú hviezdu. Herec im nielen ochotne zapózoval, ale tým šťastnejším rozdal aj autogram.

To, že sa 51 ročný herec nebojí excentrických postáv, dokazuje aj v novom filme Mortdecai. Zhýralého aristokrata, ktorý má rád peniaze, alkohol a ženy a často sa pre to dostáva do problémov, si zahral s neodolateľnosťou sebe vlastnou.   

Podvodník telom i dušou

"Z Johnyho sa stal Charlie Mortdecai celým svojím telom aj dušou hneď od prvého záberu. Je to úplne iná rola než v akých sme ho videli doteraz," hovorí režisér David Koepp.

Vo filme mu sekundujú ďalšie veľké mená -  Gwyneth Paltrow, Evan McGregor, či Paul Bettany. Všetci sa zhodujú na tom, že nakrúcať tento film bola obrovská radosť.

"Bola to až príliš veľká zábava, Paul a ja sme boli naozaj nezodpovední a taký bol aj režisér. Stále sme sa len smiali,"
opisuje Johnny.

"Celý čas sme sa si robili žarty z toho druhého. Evan McGregor, Gwyneth Paltrow, skrátka všetci, ja som toľko zábavy ešte na nakrúcaní nezažil, smiali sme sa od rána do večera," dodal.

Pozrite si reportáž:


Johny Depp ako Charlie Mortdecai v novom filme pátra po stratenom  obraze, ktorý údajne skrýva kľúč k nacistickému pokladu. Na krku má pritom britskú MI5, nahnevaných Rusov, medzinárodných teroristov a svoju krásnu manželku. O to, že tento film vôbec vznikol, sa zaslúžil práve charizmatický herec.

"Johny Depp mi zavolal a povedal a povedal, že by som mal nakrútiť tento film.  Že on tam bude hrať. Ako režisér môžete len súhlasiť. Hneď po prvých troch stranách som vedel, že je tá úloha pre neho stvorená,"
vysvetlil Koepp.

Režírovať nie

Knižná predloha herca veľmi zaujala, no ako sám hovorí, režírovať sa nechystá.

"Musíte stále počítať a myslieť na všetko za tým a to sa mi nechce. Chcem sa zobudiť, ísť do práce, mať krásny deň a večer na to prestať myslieť. A to si režisér nemôže dovoliť," vysvetľuje Depp.

Nakoniec, väčšina filmových fanúšikov sa zhodne na tom, že Johnnyho za kamerou by bola škoda.

Zdielať na

Najčítanejšie