Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bolek Polívka: Nakrútim komédiu o Valašskom kráľovstve!
Zdielať na

Bolek Polívka: Nakrútim komédiu o Valašskom kráľovstve!

Zdroj: Isifa

Najznámejší nekorunovaný český kráľ novodobých dejín, herec a komik Bolek Polívka (65), chce nakrútiť film o Valašskom kráľovstve. Hlavným hrdinom by mal byť niekto ako Bohuš z kultovej komédie Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag.

Bolek Polívka sa stále celkom nezmieril so stratou svojho milovaného Valašského kráľovstva. Dnes sa však už na všetko pozerá s nadhľadom.

„Beriem to ako takú blbosť, že mi niekto tak hlúpo a drzo otrávi studňu, len tak, bez nejakej väčšej príčiny,“ prezradil niekdajší valašský kráľ. 

„Kráľom pre mnohých zostávam a pretože som samozvaný, tak mi to asi ťažko môže niekto zakázať,“ pousmial sa herec.

Bolek Polívka

Isifa

Polívka plánuje o svojom kráľovstve nakrútiť film. „Ten film by bol celkom dobrý, bol by pozitívny. Vykreslil by súboj toho velikáša, akoby takého Bohuša a nejakého chlapíka, ktorý je mladší a vôbec nemá zmysel pre humor a nevie ani odhadnúť, čo vlastne tou svojou suchosťou a suchopárnosťou a možno i lačnosťou spôsobuje,“ priblížil Polívka.

„Ten ’Bohuš’ by bol taký bohém a dával by do toho srandu, na čo by potom síce doplatil, ale to k tomu patrí. Hlavne, aby to nebolo vážne,“ poznamenal. Kedy na filme začne Bolek Polívka reálne pracovať, však zatiaľ neprezradil.

Najčítanejšie