Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hudák i Timko sa odvážili konkurovať bratislavskému plesu. Úspešne!
Zdielať na

Hudák i Timko sa odvážili konkurovať bratislavskému plesu. Úspešne!

Ples v opere nebol jediný bál na Slovensku, ktorý sa v sobotu odohrával. Tú guráž mali v Michalovciach! Akciu podporili i stálice slovenského šoubiznisu.

Na reprezentačnom plese mesta Michalovce sa zabávalo asi tristo hostí. Miestom konania bola športová aréna, ktorá sa zmenila na nepoznanie. Do mikrofónu rozprávali Michal Hudák a Milan Zimnýkoval alias Junior. Práve on bol pod obrovským tlakom, pochádza totiž práve z Michaloviec.

Ani prezlečený Miki Hric nemal chybu. Ľudia pri jeho vystúpení doslova plakali od smiechu. Šikovne totiž využil situáciu. Tváril sa, že ako na plese v opere, tak aj v Michalovciach čakajú na prekvapenie v podobe zahraničnej hviezdy.

Hviezdy spievali

Pre šarmantné dámy v plesových róbach a galantných pánov nakoniec spievali a hrali stálice slovenského šoubiznisu. Na pódiu sa postupne vystriedali Nika Karch, Beáta Dubasová a skupina No Name.

Pozrite si reportáž z plesu v Michalovciach:


Zvykne sa vravieť, že zvládnuť "žúrku" na východe nie je vôbec ľahké. Náročnosť spočíva konkrétne v mimoriadne špecifických podmienkach súvisiacich s konzumáciou alkoholu.

Najčítanejšie